Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

torstai 19. joulukuuta 2013

Uusi keittiömme on nyt valmis ja siitä on ihan pakko laittaa kuva :)

Tämä piiiiitkä ja hermoja koetellut keittiönmuutostyö on nyt valmis. Kyseessä on erityiskeittiö joka on suunniteltu esteettömäksi. Itse keittiön purku sekä rakentaminen sujuikin niin yllättävän nopeasti ammattimiehiltä että voin suositella Isku keittiö Liedenpaikkaa oikein lämpimästi. :)

Nämä materiaalit ja värit ovat sitten meidän näköisiä. Halusin ehdottomasti seinään väriä sillä ihan valkoinen ei ole meidän juttu. Löysin tämän punaisen värin ja se oli sitten siinä, ei tarvinut enempää pohtia.

Laittia laitettiin samalla uusiksi ja sehän sitten poiki lisää remonttia. Nyt koko asunto on laitettu uuteen kuosiin (ystäväni sanojen mukaan tälle vuosituhannelle) Pitkä on ollut projekti, mutta kyllä kannatti!

Loppusilauksen sain valmiiksi tänään kun ompelin nuo keittiönverhot loppuun. Ai niin se kuvakollaasi...

tsadaa!

Noi kynttilät eivät kyllä kuuluisi olla tossa, mutta mä niin innossani kuvasin etten huomannut ennenkuin olin ladannut kuvat koneelle. No ne poltetaan nopeasti pois ja tilalle tulee joko punaiset tai valkoiset kynttilät :)

Lähdempä tästä nyt leipomaan ja kotikaljat on jo käymässä jääkaapissa. Ihanaa, mä yletän tehdä hommia!!! :D

Ei kommentteja: