Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kevään ja kesän kortteja

Usein käy niin että tarvitsee pikaisesti kortin ja sitähän ei sitten tietenkään ole valmiina. Päätin tehdä muutaman kortin valmiiksi tiukkoja tilanteita varten. Siispä tässä  muutamia malleja. Osan olen tosin jo myynyt ja osan olen tehnyt vartavasten jollekkin henkilökohtaisesti.

Tämä ensimmäinen ei itseasiassa ole kortti vaikkakin sitä voisi myös käyttää korttina. Tämä on baby showerin vieraskirja. Pohjana käytin Crea Motionin valmiita die-cut Sheets pakettia. Pahvit olivat puhtaan valkoisia ja halusin niihin väriä.

Hieroin pahveihin molemmin puolin Inka Goldin väriä. Väreinä käytin Rose quartz nro 926 ja Alt-Silber nro 909. Nämä vahamaiset värit ovat hauskoja käyttää ja ne kuivuvat nopeasti. Tosin huomasin että tuo Alt-Silber oli todellakin kuivunut jo purkkiin. Ositin sen vuosi sitten ja vaikka putelo oli kunnolla kiinni oli purkin sisällä kuivunut kökkö. Lisäsin purkkiin vettä ja siitähän se sitten kumisienellä hinkatessa alkoi taas pehmenemään. Onneksi tai muuten koko kortti olisi ollut vaaleanpunainen.



Pahvit kiinnitin silkkinauhalla ja jokaiseen sivuun tuli jotakin härpäkettä kiinni. Vieraskirjasta tuli oiken hyvä. Tämä saattaisi olla hankala lähettää sillä liimasin tuohon eteen nallen jota en ollut raskinut käyttää aikaisemmin mihinkään. Tämän vieraskirjan saaja on niin spesiaali että pikku nalle kuului tähän ihan itseoikeutetusti.

Seuraavaksi eri tarkoituksiin kortteja.





Joskus on ihan kiva lähettää kortti vain piristämään jonkun päivää ilman mitään erityistä syytä.


 Lämmintä kesää odotellessa


Kihlajaiskortti ja onnittelukortti ovat tehty ihan tietyille henkilöille. :)



Huumorikortteja tarvitaan aina! Elämämässä kannattaa muistaa nauraa aina kuin vain se on mahdollista.



Pikkuisen tälläistä keittiö ja äiti teemaan vielä tähän loppuun.



Olen huomannut että tuo musta korttipohja on usein minun lähtökohta. Kyllähän siihen on itseasiassa helppo rakentaa näyttävää kun kontrasti on heti havaittavissa. Tosin eihän kaikkiin tarkoituksiin voi mustaa pohjaa käyttää.



Viimeisimpänä ja uusimpana korttina onnittelukortti erittäin kauniille ja ihanalle nuorelle parille. Huomaan että tämä kuva ei tee oikeutta kortille mutta "livenä" se on kaunis.


Täytyypä tästä nyt lähteä taas virkkaamaan että se projekti etenisi. Ehkäpä seuraava päivitys koskee sitä tai jotain muuta. :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you make this website () yourself or did
yyou hire someone to do it for you? Plz reply as I'm looking
to create my own blog and would like to know where u got this from.
thank you

AniN = Nina kirjoitti...

Hi, thank you for your comment. I have done this by myself using bloggers models they are quite easy to use. Have fun with creating your own blog! :)