Kuka tämän kaiken takana on...

Oma kuva
Helsinki, Finland
Olen ideaähkyyn taipuvainen itseoppinut puuhaaja. Tervetuoloa katsomaan näppien tuotoksia. I'm a self-taught entrepreneur, interested in handi craft and somethimes overwhelmed with new ideas. Lately I've been keen on making purse organizers/pouches. But I also keep on making jewellery. Both purse organizers and silver chains are ”taylor-made.” So that each customer gets just the kind he/she wants. All my silver jewellery is sold by order and imprinted . Let me know if you want to order for your self or as a present a pouch or a piece of my jewellery. My e-mail address is anin@welho.com

tiistai 29. joulukuuta 2015

Pipo ja Hattu tehtailua

Tässä mummon mussukka iloisena uudesta karvahatustaan (tai niin mummo ainakin haluaa uskoa) :D

Vaikuttaa siltä että kun innostun jostain tietystä jutusta niin todennäköisesti teen niitä useamman. Nyt on vuorossa hattukausi.

Vietin jälleen kerran aikaa Pinterestin ihmeellisessä maailmassa, yöllä rauhassa ilman mitään häirintää. Ainoa kuka tiesi seikkailustani oli jalkojen päällä makaava koira.

Tallensin erilaisia hattumalleja, lasten hattumalleja. Ne näyttivät niin hauskoille ja suloisille. Pitihän niitä sitten alkaa tekemään.

Tässä tuloksia:

Aloitin hauskasta solmumallista. Ompelin sen tukevasta trikoosta ja sisäpuoli on lämmintä fleecekangasta. Sisäpuoli ei ylety solmuun saakka.

 koko on noin 10 kk.

Tämä pipo on vastasyntyneen kokoa. Mummon pikku ukkelille.
Näitä solmupipoja tein sitten muutaman kappaleen. Sitten innostuin korvallisesta piposta. Korvien keskelle ompelin heijastinkangasta ja hatun sisäpuoli on trikoota. 




Tästä se pipovillitys sitten jatkui. Tuli tehtyä pipoa rusetilla....

 Kukkasilla...



 Ja sitten vihdoin alokoi pipot muuttumaan vähän vaativammaksi. Siirryin hattuihin.

Ensin ompelin talvihatun jonka hieman muokkasin oman näköiseksi.

Mummon mussukka ei ole aina kovin iloinen kun mummo laittaa uutta pipoa päähän kun visiteeraa työhuoneessa. :D


Tässä mummon toiselle mussukalle miehekkäämpi hattu. Kankaana käytin italialaista villaneulosta. Sisäpuoli on talvi fleece. Välissä on vielä polartäyte.


 Tilasin vihdoin ja viimein valmiitä logolappuja Tanskasta. Minimi määrä oli 100 kappaletta ja odottelin innokkaasti suurta pakettia. Vihdoin postilakon päätyttyä postiluukusta putosi pieni kirjekuori jossa olivat nämä 100 nimikkolappua. :D Se siitä isosta paketista.


Koska yritän olla tasapuolinen näille ihanille rakkaille mussukoille tein pikku neidille vielä joululahjaksi karvahatun.

Edestä

Sivulta

ja takaa

Hatun nauhat kudoin tälläisellä kudontanukella. Näppärä kapine ja kudotusta "putkesta" tulee tasainen.

Seuraavaksi innostuin saippuan teosta. Siitä sitten myöhemmin lisää.



2 kommenttia:

Liena kirjoitti...

Ihan mielettömän ihania nuo kaikki sinun tekemät pipot ja hatut💗

AniN = Nina kirjoitti...

Kiitos Liena 😀